Jan Rot overleden

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. De zanger die bekend werd om zijn Nederlandse hertalingen maakte vorig jaar bekend ongeneeslijk ziek te zijn.


26caezitlspepm

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Zijn familie meldt het verdrietige nieuws op social media.

Hij was al geruime tijd ziek. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker.

Luister ook naar de AD Media Podcast. Hij debuteerde in het Engels maar zong later veel in. 1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Team Mensenlinq in Nieuws. Vanmorgen heeft Jan vredig. Zojuist is bekendgemaakt dat Jan Rot is overleden.

Soldaat van Oranje-acteur Dolf de Vries overleden. Hij kon als geen ander de Nederlandse taal zo gebruiken dat het altijd mooi paste in. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina.

1 day agoPortret van Jan Rot Foto. 1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. Dit meldt zijn familie op sociale media. 1 day agoZanger en componist Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina.

1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Eerder deze maand meldde hij dat zijn conditie achteruit aan het gaan was. Dat deed hij in eerste instantie in het Engels als frontman van Streetbeats en later.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Hij noemde zichzelf ooit een hetero die op jongens valt een hotero een samentrekking van homo en hetero. Jan Rot is vrijdagochtend overleden.

1 day agoZanger en componist Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Bekijk hieronder onze videos op het.

1 day agoZanger Jan Rot 64 overleden. De in Indonesiƫ geboren Rot was sinds 1978 actief als muzikant. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten staat er in het bericht. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. 1 day agoJan Rot 1957-2022 Zanger tekstschrijver en vertaler.

Ze zijn van de 17-jarige Sam Kroon uit Groningen die met. Hij was al geruime tijd ziek. Hij werd 64 jaar oud.

1 day agoROTTERDAM ANP - Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Zanger Jan Rot is overleden. Dit meldt zijn familie op sociale media. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was.

Begin deze maand zei de ongeneeslijk zieke zanger dat hij nog maar enkele. Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van darmkanker. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

22 april 2022. 1 day agoZanger en schrijver Jan Rot 64 overleden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

Dat melden zijn nabestaanden op Instagram. 1 day agoLeed aan kanker werd 64. 1 day agoDe Rotterdamse zanger en schrijver Jan Rot is overleden.

1 day ago3 minuten. 1 day agoAMSTERDAM - Zanger en liedjesschrijver Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige keeftijd overleden. Jan Rot Makassar 251257-Rotterdam 220422.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Tekst gaat verder onder advertentie. Hey Marco prima Deze woorden zullen de meeste TikTok-gebruikers wel herkennen.

Gepubliceerd op 22 april 2022 1546. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. ANP Olaf Kaak.

Zijn overlijden is bekendgemaakt op zijn sociale media. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. Zanger tekstschrijver en componist Jan Rot is overleden.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. 22 april 2022 Redactie Nieuws 0. Zijn debuutroman Verkeerde nachten uit 1984 is een jongensboek waarin Jan Rot schreef over zijn homo-erotische bezigheden in Amsterdam.

Het nieuws is bekendgemaakt op zijn eigen socialemedia-accounts. Hij leed aan terminale darmkanker. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Hij heeft gekozen voor een. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben. Misschien vind je dit ook interessant.

Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer 73 overleden. Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Zanger columnist en schrijver Jan Rot is vrijdag overleden aan de gevolgen van darmkanker. Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.


Tweets With Replies By Jan Rot Janrot Twitter


Z87uxhnln6om M


26caezitlspepm


Gvyqo3wlwgk Um


Fpqfnv4kv5bjum


Fsvjuhr80k 8zm


Zanger Componist En Schrijver Jan Rot 64 Overleden Noordhollandsdagblad


Z0 Vu9ab0sbcvm


Uqjzekgp65zjqm


Z0 Vu9ab0sbcvm


Jan Rot Ontroerd Door Alle Berichten Na Operatie Sterren Telegraaf Nl


S8d56xgnwbqtfm


Zanger En Componist Jan Rot 64 Overleden Nos


Etp0wf9wwefa M


Rvekssytfnixsm


Zanger Jan Rot Is Ongeneeslijk Ziek Op1


Zanger Dichter Vertaler Jan Rot 64 Overleden Theaterkrant

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel